Ladataan

Autoteippaus

Toteuta unelmasi ja tule nähdyksi
Scroll Down

Autoteippaus on tätä päivää. Valitse sävy ja erotu joukosta.

Autoteippaus on yleistynyt vuosien varrella todella paljon.  Autoteippauksella saadaan juuri sen värinen ja näköinen auto kuin itse haluat. Autoteippauksella on myös toinen huomattava etu, maalipinnan suojaaminen kiveniskuilta, katusuolalta ja pieniltä naarmuilta. Voidaankin siis sanoa, että autoteippauksella säilytät paremmin autosi jälleenmyyntiarvoa.

Autoteippaus asiakkaina meillä on niin yksityisiä kuin yrityksiä. Auton yliteippaus yritykselle on todella tehokasta tapa tulla nähdyksi liikenteessä. Autoharrastajille olemme toteuttaneet useita autoteippauksia erilaisiin tapahtumiin sekä näyttelyihin.

Laadukkaat materiaalit ja tyytyväisyystakuu

Onnistunut autoteippaus vaatii kokeneen sekä ammattitaitoisen teippaajan. Materiaali on myös erittäin tärkeässä roolissa. Oikealla materiaalin valinnalla saadaan toivottu lopputulos, joka kestää säässä kuin säässä ja pitkään. Markkinoilla on todella paljon vaihtoehtoja materiaalien suhteen – me käytämme niistä tarkkaan valikoitua ja maailman tunnetuinta merkkiä, 3M autoteippaukseen  suunniteltua teippiä.

Olemme teipanneet autoja yli 5 vuoden ajan ja kokemusta löytyy sadoista eri automerkeistä ja malleista. Meillä autoteippaus suoritetaan puhtaassa ja optimaalisessa työympäristössä ja prosessi on perusteellinen. Työlle myönnämme aina tyytyväisyystakuun ja materiaalille valmistaja antaa oman takuun.

Valitse sävy, toteuta unelma ja tule nähdyksi

Valikoimastamme löytyy satoja erilaisia väri, sävy ja kuoseja vaativaankin makuun. Väriä tai sävyä ei tarvitse päättää pelkän kuvan perusteella vaan annamme asiakkaille aina mahdollisuuden nähdä värin/sävyn luonnossa. Saatavilla on esimerkiksi kiiltävää, mattaa, satiinia, kuultavaa, hiilikuitua sekä harjattua terästä.

Autamme asiakasta tarvittaessa valitsemaan sopivan värin ja kerromme kunkin sävyn ominaisuuksista tarkkaan. Annamme myös asiakkaalle helpot ohjeet teipin ylläpitoon jatkoa varten. Käyttämämme materiaalit mahdollistavat asiakkaan helpon teippipinnan ylläpidon itsenäisesti. Teipatun auton voi pestä normaaliin tapaan perus autonhoitotuotteita käyttäen.

autoteippaus-varikartta

Pyydä tarjous kertomalla auton malli, korimalli ja haluamasi sävy!

Tutustu työnäytteisiin

Kysymyksiä ja vastauksia

Kuinka kauan työ kestää?

Työhön kannattaa varata noin 3-4 päivää riippuen autosta.

Pitääkö auto pestä ennen tuontia?

Ei tarvitse. Pesemme auton joka tapauksessa ennen työn alkua, että välttyisimme pienimmiltäkin pölyhiukkasilta.

Millainen prosessi on autoteippaus?

Auto pestään ensiksi ja maalipinta syväpuhdistetaan vahasta ja liasta. Tämän jälkeen annetaan maalipinnan kuivua täysin ja samalla saavutetaan maalipinnan optimaalinen lämpötila teippaukselle. Seuraavaksi autosta irroitetaan teippausta hankaloittavat irtonaiset osat kuten maskit, peilit, ovenkahvat varmistaaksemme teipin pääsyn vaikeisiinkin paikkoihin ja siellä pysymisen. Tämän jälkeen auto teipataan ja kasataan lopuksi. Auto tarkastetaan perusteellisesti ennen asiakkaalle luovuttamista.

Saako teipin pois tarvittaessa autosta?

Käytämme vain laadukkaita materiaaleja ja näin ollen myös varmistetaan, että halutessa teipin irroittaminen onnistuu vaivatta.

Kuinka kauan teippi kestää/pysyy auton pinnassa?

Hyvin hoidettu ja tietysti käyttäen oikeita pesumenetelmiä esim. käsinpesut (ei konepesu) pehmeällä sienellä ilman liuotin aineita ja noin 1,5m etäisyydeltä painepesurilla teippi kestää monta vuotta ongelmitta.

Voiko teipattua autoa vahata?

Vahausta ei suositella yliteipatuissa autoissa, varsinkaan matta teipeissä. Saattaa jättää pysyviä jälkiä vahan laadusta riippumatta. Hyvin hoidettuna teippi ei pahemmin naarmuunnu.

Kiinnostuitko autoteippauksesta? Voit kysyä heti tarjousta sivuston Chat -toiminnolla tai lähettämällä tarjouspyynnön. Voit myös soittaa suoraan numeroon 044 309 7729