Ladataan

Mainosteippaus

Mainosteippaukset ammattitaidolla
Scroll Down

Mainosteippaus on osa yrityksen brändiä.

Mainosteippaus tarjoaa yritykselle tehokkaan tavan tulla nähdyksi juuri siellä missä halutaan. Mainosteippaukset sopivat hyvin liiketilaan, yrityksen kuljetuskalustoon, erilaisiin tapahtumiin ja muihin promootio -tarkoituksiin. Laadukkaalla mainosteippauksella yritys saa tehostettua viestintää ja annettua hyvän kuvan itsestään.

Mainosteippaukset kokonaisvaltaisesti

Teipataan.fi tarjoaa yrityksille kokonaisvaltaista mainosteippaus -palvelua. Käytössämme on tarraleikkurit, tulostimet ja laadukkaimmat materiaalit, jolla takaamme onnistuneen lopputuloksen. Konsultoimme asiakasta heidän tarpeiden suhteen ja ehdotamme aina kustannustehokkainta mainosteippausta.Tarvittaessa meidän kautta onnistuu myös mainosteippauksen ja ilmeen graafinen suunnittelu hyvien yhteistyökumppaneiden kautta.

Tulemme mielellään paikan päälle katsomaan ja ideoimaan kanssanne teippauksesta.

Useita käyttökohteita, rajattomasti ideoita

Teippejä voidaan asentaa lähes kaikille pinnoille, kuten ikkunoihin, autoihin, seiniin, lattioihin tai jopa kattoon. Materiaalivalikoima meillä on todella monipuolinen, tarjolla on satoja eri värejä sekä sävyinä mattaa, kiiltävää ja kuultavaa.

Käytämme vain alan parhaita materiaaleja, jotka kestävät hyvin Suomen vaativia sääolosuhteita sekä tarvittaessa myös kulutusta. Annamme kaikille töille tyytyväisyystakuun sekä materiaalille oman valmistajan myöntävän pitkän takuun.

Tavoitteena aina tyytyväinen asiakas.

mainosteippaus

Pyydä tarjous yrityksellesi mainosteippauksesta ja tule nähdyksi.

Tutustu työnäytteisiin

Kysymyksiä ja vastauksia

Voiko pakkasella teipata liikehuoneiston ikkunat?

Noin -5 astetta alkaa olla raja ulkoteippauksiin, mutta riippuu tietysti teippauksesta ja aina kuitenkin voi miettiä muita vaihtoehtoja esim. voiko teippauksen tehdä sisäpuolelta(Ikkunat).

Miten voin toimittaa aineiston?

Aineiston lähettäminen s postiin ja yli 15megatavun kokoiset voit lähettää cd levyllä, muistitikulla tai lataamalla pilvipalveluun kuten Dropbox. Tulostus aineisto muoto: Pdf, Tiff, Eps, Jpg, Tarraleikkaus Aineisto muoto: Pdf, Eps, Ai

Haluaisin tilata teipin poiston, onnistuuko?

Teipin poisto onnistuu myös meiltä.

Mitä valmisteluita ikkunanteippausta varten minun tarvii tehdä?

Sinun ei tarvite vaivata päätä ikkunateippausta varten. Me suoritamme ikkunanpesun, tavaroiden siirtelyt ja ikkunateippauksen alusta loppuun.

Minulla on valmiina teipit, saako tilattua asennuksen?

Meiltä onnistuu myös pelkkä teippien asennus.

Kiinnostuitko mainosteippauksesta? Voit kysyä heti tarjousta sivuston Chat -toiminnolla tai lähettämällä tarjouspyynnön. Voit myös soittaa suoraan numeroon 044 309 7729