Ladataan

Ikkunatummennukset

Suojaa autosi tyylillä
Scroll Down

Ikkunatummennukset tuovat suojaa, mukavuutta ja ulkonäköä

Ikkunatummennukset on yksi keskeisin tapa saada autolle ulkonäköä sekä muita hyödyllisiä ominaisuuksia. Suojaudu auringon UV-säteilyltä, pidä auto viileämpänä tai tee autostasi muuten vaan tyylikkäämpi, syitä ikkunatummennuksiin on monta. Moni myös asennuttaa ikkunatummennukset autoon, missä esimerkiksi säilytetään kallisarvoisia työkaluja – näin ollen nämä pysyvät piilossa eikä mielenkiinto herää turhaan. Ikkunatummennuksia voidaan tehdä myös muihinkin kohteisiin kuin autoihin.

Huippu materiaali ja 10 vuoden takuu

Ikkunatummennukset tehdään käyttäen alan parhaaksi todettuja ikkunatummennus -kalvoja todella kattavalla takuulla. Asennamme 3M ja LLumarin valmistamia tummennuskalvoja. Valmistajat tarjoavat materiaalille 10 vuoden tehdastakuun.

Työlle myönnämme aina tyytyväisyystakuun. Tuodessa autosi meille ikkunatummennukseen voit olla varma, että kalvot ovat asennettu oikein, eikä kalvon ja lasien välistä löydy sinne kuulumattomia ilmakuplia ja likaa.

Valitse mieleinen sävy sekä tummuusaste

Valikoimastamme löytyy useampi sävy sekä tummuusaste juuri teidän vaativaankin makuun. Osa asiakkaistamme tietää etukäteen tarkasti sävyn sekä tummuusasteen – autamme tässä kuitenkin kaikkia ja suosittelemme aina oman ammattitaidon ohella tummuudet käyttötarkoituksen mukaan.

ikkunatummennukset

Sävyt: 5% =Lähes musta, 20% =Erittäin tumma, 35% =Tumma sävy, 50% =Haalea sävy

Pyydä tarjous kertomalla auton malli, korimalli ja haluamasi sävy! Hinnat alkaen 130 €.

Tutustu työnäytteisiin

Kysymyksiä ja vastauksia

Kuinka kauan työ kestää?

Työn kesto on noin 2,5h-3,5h riippuen autosta

Pitääkö auto pestä ennen tuontia?

Ei tarvitse. Pesemme auton joka tapauksessa ennen työn alkua, että välttyisimme pienimmiltäkin pölyhiukkasilta.

Saako ikkunoita avata sen jälkeen kun lasit ovat tummennettu?

Laseja kannattaa olla avaamatta noin viikon verran(riippuen kelistä) työn jälkeen jotta liima ehtisi aktivoitua mahdollisimman tiukasti lasiin.

Tuleeko kalvo lasin sisä vai ulkopuolelle?

Kalvo kutistetaan ja leikataan lasin ulkopuolella, jonka jälkeen asennetaan sisäpuolelle. Näin vältymme ilkivalloilta ja saamme mahdollisimman siistin lopputuloksen.

Tummennatteko kattoikkunaa / kattoluukkua?

Myös kattoikkunan ja kattoluukun lasin tummennus onnistuu meiltä.

Teetteko ikkunatummennuksia asiakkaan tiloissa?

Useimmiten kyllä, riippuu ihan tilasta.

Kiinnostuitko ikkunatummennuksista? Voit kysyä heti tarjousta sivuston Chat -toiminnolla tai lähettämällä tarjouspyynnön. Voit myös soittaa suoraan numeroon 044 309 7729