Ladataan

Ikkunateippaukset

Ikkunateippaus pääkaupunkiseudulla
Scroll Down

Ikkunateippaukset erottuvat edukseen katukuvassa.

Liiketilan ikkunat ovat usein suoraan ihmisten nähtävillä ja siksi panostuksen arvoisia. Julkisivu on usein asiakkaan ensimmäinen kosketus yritykseen. Ikkunateippaus tarjoaa yritykselle tavan rakentaa brändiään, erottua katukuvasta edukseen ja tavoittaa lisää asiakkaita. Toisaalta ikkunateippaus mahdollistaa myös sisätilan suojaamisen auringolta tai ylimääräisiltä katseilta.

Ikkunateippaukset tarpeen mukaan

Teipataan.fi on pitkän linjan ammattitaitoinen teippi- ja tarrapalvelu. Käytössämme on kaikki välineet tarraleikkureista tulostimiin, joita ikkunoiden teippauksissa tarvitaan. Kartoitamme asiakkaan tarpeet ja toiveet ja suunnittelemme kustannustehokkaan ratkaisun sen toteuttamiseen. Voimme käyttää ikkunateippauksessa olemassa olevia valokuvia tai materiaalia, tai suunnitella kokonaisuuden itse. Palvelun laajuudesta huolimatta annamme työllemme laatutakuun.

Tulemme mielellämme paikan päälle ideoimaan teippauksen toteutusta. Tarjoamme ikkunateippaukset Helsinki – Espoo – Vantaa -akselilla.

Ikkunateippaus joka lähtöön

Teemme ikkunateippauksia niin yrityksille, yhtiöille kuin yksityisille toimijoille ympäri pääkaupunkiseutua, seosonki-, kampanjaluonteisiin ja pitkäikäisiin tarpeisiin. Materiaalit ja tekniikat valitaan aina tarpeen mukaan.

Ikkunateippauksella voidaan halutessa estää näkyvyys sisätiloihin tai vähentää auringon porotusta lasin läpi. Toisaalta teippauksessa voidaan käyttää myös luonnonvalon läpi päästäviä materiaaleja, jos teippiä tarvitaan mutta tila halutaan pitää avoimena.

Teemme mm.

  • Muotoonleikatut teippaukset värillisistä tarroista
  • Valkoiselle tarralle neljäväritulostetut teippaukset
  • Hiekkapuhalletut teippaukset
  • Somistekalvoista leikatut teippaukset
  • Läpinäkyville, läpikuultaville yms. tarroille tulostetut teippaukset
  • Kaikki edelliset muotoonleikattuna ja yhdistelminä

Ikkunateippaukset tyytyväisyystakuulla

Olemme kokeneita mainosteippaajia ja tämä kokemus on tuonut mukana varmuutta. Hyviksi todettujen toimintamallien ja välineiden avulla toteutamme ikkunateippaukset edullisesti tarpeeseen kuin tarpeeseen. Kun pyydät meiltä apua, saat varmasti kilpailukykyisen tarjouksen.

Käytämme töissämme ainoastaan Suomen vaativia sääolosuhteita kestäviä materiaaleja. Talvisin varmistamme tarran liimautumisen kuumailmapuhaltimella. Annamme töillemme tyytyväisyystakuun sekä materiaaleille valmistajakohtaiset pitkät takuut.

Voit lukea lisää ikkunateippauksista myös täältä

Tavoitteena aina tyytyväinen asiakas.

mainosteippaus

Pyydä tarjous yrityksellesi ikkunateippauksista ja tule nähdyksi.

Tutustu työnäytteisiin

Kysymyksiä ja vastauksia

Paljonko maksaa ikkunateippaus?

Ikkunateippauksen hinta on aina tapauskohtainen. Kerro meille mitä kaipaat ja annamme hinta-arvion.

Onnistuuko ikkunan teippaus pakkasella?

Noin -5 astetta alkaa olla raja ulkoteippauksiin, mutta tämä on hyvin tapauskohtaista. Aina voi myös miettiä muita vaihtoehtoja esim. voiko teippauksen tehdä sisäpuolelta.

Haluaisin tilata teipin poiston, onnistuuko?

Teipin poisto onnistuu myös meiltä.

Miten voin toimittaa aineiston?

Aineiston lähettäminen sähköpostitse; yli 15mb kokoiset voit lähettää cd-levyllä, muistitikulla tai lataamalla pilvipalveluun kuten Dropbox. Tulostusaineiston muoto: Pdf, Tiff, Eps, Jpg. Tarraleikkausaineiston muoto: Pdf, Eps, Ai

Mitä valmisteluita ikkunanteippausta varten minun tarvii tehdä?

Sinun ei tarvite vaivata päätä ikkunateippausta varten. Me suoritamme ikkunanpesun, tavaroiden siirtelyt ja ikkunateippauksen alusta loppuun.

Minulla on valmiina teipit, saako tilattua asennuksen?

Kyllä, voit tilata meiltä pelkän teippauksenkin.

Kiinnostuitko mainosteippauksesta? Voit kysyä heti tarjousta sivuston Chat -toiminnolla tai lähettämällä tarjouspyynnön. Voit myös soittaa suoraan numeroon 044 309 7729